Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:12 Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak17:10 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni so...17:08 Danimarka’da havalimanı bomba ihbarı üzerine boşaltıldı: 1 gözaltı17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...
Yerel 06 Aralık 2019 - 14:23 Yorum: 0

Sınıf başkanlığı seçimi için broşür bastırıp oy istedi

Yozgat'ta Sakarya İlkokulu 2-D sınıfında yapılan, 32 öğrenci arasından 5 adayın yarıştığı sınıf başkanlığı seçimi genel seçimleri aratmadı.

Sınıf başkanlığı seçimi için broşür bastırıp oy istedi

Yozgat'ta Sakarya İlkokulu 2-D sınıfında yapılan, 32 öğrenci arasından 5 adayın yarıştığı sınıf başkanlığı seçimi genel seçimleri aratmadı.

Seçim sandığı bu kez de sınıf başkanlığı heyecanının yaşandığı Yozgat'ta Sakarya İlkokulu 2-D sınıfına kuruldu.

Seçim, uygulanan aşamalarla genel seçimleri aratmadı. Sınıf Başkanı adayı Yazen Su Çelik bastırdığı el ilanı ve broşürlerle arkadaşlarından oy istedi. "Derste Devlet Hoca Dinlenir, Başkan ise Yazen Su Seçilir" sloganıyla sınıf başkanlığını göğüslemek isteyen Yazen Su, arkadaşlarına neden başkan seçilmesi gerektiğini tek tek anlattı.

Yerel seçimler öncesinde muhtar adayların kendini tanıttığı broşür ve el ilanlarından yola çıkarak böyle bir çalışma yapmak istediğini belirten 8 yaşındaki Yazen Su, sınıf başkanlığı seçimleri zarfında en büyük destekçilerinin anne ve babası olduğunu söyledi. Adil, çalışkan ve çevreci bir sınıf başkanlığı profili çizen Yazen Su Çelik, başkan seçilirse geleneksel tahtaya isim yazma ritüeline ise son vereceğini ifade etti.

Adayların tek tek vaatlerini son kez açıklanmasının ardından oy pusulalarına oylar kullanılarak sandıklara atıldı. Sandık sayımının sonucunda demokrasinin bir kez daha tecelli ettiği sandık sayımı sonucunda 5 aday da sınıf başkanı seçildi.

Sınıf öğretmeni Dövlet Çukurlu, çocuklarda demokrasi bilincini geliştirmek için bu şekilde bir seçim yaptıklarını belirtti. Seçimin çocukların gelişimine önemli katkı sunduğuna inandığını dile getiren Çukurlu, öğrencilerin seçim süresi içinde kendilerini anlatarak özgüvenlerinin geliştiğini söyledi.

Sınıf başkanlığı seçimi için broşür bastırıp oy istedi

Sınıf başkanlığı seçimi için broşür bastırıp oy istedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber