Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 12:23 Yorum: 0

Sinop Valisi Köşger, sanayicilerle bir araya geldi

SİNOP (AA) - Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, OSB'deki sanayicilerle bir araya geldi.Her ay bir sanayi tesisinde gerçekleştirilen toplantılar kapsamında bu ay Sintat Fabrikası'nı ziyaret eden...

Sinop Valisi Köşger, sanayicilerle bir araya geldi

SİNOP (AA) - Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, OSB'deki sanayicilerle bir araya geldi.

Her ay bir sanayi tesisinde gerçekleştirilen toplantılar kapsamında bu ay Sintat Fabrikası'nı ziyaret eden Vali köşger ve beraberindeki heyet, burada gerçekleştirilen toplantıda sanayicilerin istek ve taleplerini dinledi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Bakanlık Müşaviri Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdür Vekili Hülya İzmirli, Kosgeb Müdürü Gürsel Kızılarslan, Kuzka Sinop Yatırım Bürosu Koordinatörü Berkol Alevli, OSB Bölge Müdürü Ramazan Ustabaş,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve sanayiciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber