Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Sinop Valisi Köşger'den organları bağışlanan Oğuzhan Göksu'nun ailesine ziyaret

SİNOP (AA) - Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, yaklaşık 10 gün önce antrenman sırasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren ve ailesi tarafından organları...

Sinop Valisi Köşger'den organları bağışlanan Oğuzhan Göksu'nun ailesine ziyaret

SİNOP (AA) - Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, yaklaşık 10 gün önce antrenman sırasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren ve ailesi tarafından organları bağışlanan muaythai sporcusu Oğuzhan Göksu'nun (20) ailesine ziyarette bulundu.

Göksu ailesine taziyelerini ileten Vali Köşger, genç sporcunun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ailenin, evlatlarının organlarını bağışlamasıyla erdemli bir yaklaşım sergilediğini vurgulayan Vali Köşger, "Oğuzhan'ın ölümü bizleri de derinden üzdü. Sizlere de başsağlığı dilerken ayrıca tebrik etmek istiyorum. Fedakarlıkların en büyüğünü yaptınız. Bir evlat kaybederken, o kayıptan bir takım ihtiyacı olan insanların canına can katmışsınız. Bu yapmış olduğunuz güzel işten dolayıda sizlere teşekkür ediyorum. Sizi tekrar bu konudaki duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum, tekrar başsağlı ve sabırlar diliyorum. Allah,Oğuzhan'ın mekanını cennet eylesin" dedi.

Oğuzhan'ın annesi Sema Göksu da gözyaşları içerisinde genç yaşta anne olmanın ve genç yaşta oğlunu kaybetmenin acısını çok derinden yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

"Oğlum kalbiyle, böbrekleriyle, korneasıyla bizi bıraktı gitti. Oğlumuz arkadaşlarına ölmeden önce 'organlarımı bağışlayacağım' diyormuş. Bizim hiç haberimiz yok o herkesle helalleşmiş ve 'tüm organlarımı bağışlayın' demiş. Bana yanında bulunduğum sırada 'Anne, hakkını helal et. Ana duası olmadan hiç bir şey olmaz, ben gidiyorum' dedi ve bizi bırakıp gitti."

Baba Harun Göksu ise oğlunun üniversiteye hazırlandığına vurgu yaparak, "Oğuzhan'ın hayalleri vardı. Sadece dersin haricinde hobi olarak spor yapıyordu. Buradan tüm anne ve babalara mesaj olsun. Çocuklarının başı ağrıdığında bile derhal hekimlere götürsünler. Benim çocuğum başı ağrıyordu. Hissetmedik o anlarda. Doktora gitseydi 15 dakikalık operasyonla kurtuluyormuş. Çok üzüldük, diyecek bir sözümüz kalmadı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber