Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 11 Ocak 2022 - 14:34 Yorum: 0

Sinopale 8 pandemi nedeniyle online gösterim sunuyor

SİNOP(İHA) – Sinop Sürdürülebilir Kalkınma Derneği tarafından, Sinop Belediyesi ve Sinop halkının iş birliğiyle bu yıl sekizincisi düzenlenen Sinopale...

Sinopale 8 pandemi nedeniyle online gösterim sunuyor

SİNOP(İHA) – Sinop Sürdürülebilir Kalkınma Derneği tarafından, Sinop Belediyesi ve Sinop halkının iş birliğiyle bu yıl sekizincisi düzenlenen Sinopale Uluslararası Sinop Bienali, pandemi nedeniyle online gösterimle devam ediyor.

Bu yılın teması "İleri Dönüşüm" olarak belirlenen Bienal, pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak devam ediyor. Sinop Belediyesi'nden yapılan duyuruda Uluslararası Sinop Bienali Sinopale 8'in, Ocak ayı boyunca her Çarşamba saat 20.00'de Sinopale web sayfası üzerinden çevrimiçi gerçekleştirileceği belirtildi. Çevrimiçi buluşmaların, sohbetlerin ve video gösterimlerinin haziran ayına kadar devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber