Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Sinop'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü faaliyetleri

SİNOP (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, sosyal hizmet merkez ağlarını il geneline yaymaya devam ettiklerini söyledi.Keleş, kurum faaliyetleriyle ilgili yaptığı açıklamada,...

Sinop'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü faaliyetleri

SİNOP (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, sosyal hizmet merkez ağlarını il geneline yaymaya devam ettiklerini söyledi.

Keleş, kurum faaliyetleriyle ilgili yaptığı açıklamada, açtıklara Boyabat Sosyal Hizmet Merkezi'nin Durağan ve Saraydüzü ilçelerini de kapsayacağını belirtti.

Bu bölgede yaşayan vatandaşların hizmet almak için artık Sinop'a gelmelerine gerek kalmadığını ifade eden Keleş, "Sosyal hizmet merkezi ağlarımızı il geneline yaymaya devam ediyoruz. Faaliyetlerimiz artık il müdürlüklerinde değil, sosyal hizmet merkezlerinden yürütülecek. Bütün uzmanlarımız, vatandaşlarımıza burada hizmet verecek. Vatandaşımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Çalışmaları da dikkatle takip ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber