Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Sinop’ta altınlarını gasp ettiği kadını öldürdü

Sinop'un Boyabat ilçesinde 80 yaşındaki bir kadın darp edilerek altınları gasp edildi.

Sinop’ta altınlarını gasp ettiği kadını öldürdü

Sinop'un Boyabat ilçesinde 80 yaşındaki bir kadın darp edilerek altınları gasp edildi. Ağır yaralanan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Boyabat-Binerli köyü Pelitçik Mahallesi'nde meydana gelen olayda U.A.(17), hırsızlık için Beyaz Çetinkaya'ya (80) ait eve girdi. Evde yalnız olan Beyaz Çetinkaya, hırsıza müdahale etmeye çalıştı. U.A., yaşlı kadınının kafasını kapının eşiğine sıkıştırarak ziynet eşyalarını gasp etti. Şüpheli genç tarafından darp edilerek ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan 2 saat sonra yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sırasında yaşlı kadının eşinin çarşıda olduğu ve olayın bu esnada meydana geldiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber