Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...
Türkiye 24 Temmuz 2016 - 02:28 Yorum: 0

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine karşı vatandaşların tuttuğu "Demokrasi Nöbeti" devam ediyor.

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine karşı vatandaşların tuttuğu "Demokrasi Nöbeti" devam ediyor.

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi sonrası her yerde olduğu gibi Sinop'ta da halk demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan kadın erkek, genç yaşlı yüzlerce vatandaş, Cuma gününden bu yana geceden sabaha meydanları terk etmeyerek, demokrasiye ve milli iradeye, tuttukları nöbet, attıkları sloganlar ve hazırladıkları pankartlarla sahip çıkıyorlar.

Çeşitli sloganlarla darbe girişiminin kınandığı demokrasi nöbetinde ülkenin atlattığı badireler için dualar edilip Kuran okundu. Öte yandan Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Kredi Yurtlar Kurumu ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından su dağıtımı yapıldı.

Darbe girişimine karşı halkı yalnız bırakmayan Sinop Valisi Kemal Cirit, "Bu demokrasi nöbetinde o hainlere en güzel cevabı bu şekilde vererek, ülkemizde demokrasinin hiçbir zaman bertaraf edilemeyeceğini gösteriyoruz. Bir kez daha 7'den 70'e tüm Sinoplulara teşekkür ediyorum. 21 yüzyıl darbe yüzyılı değildir. 21. yüzyılda da milletin demokrasisine darbe vuramazsınız. Her şeye darbe vurabilirsiniz ama milletin iradesini kısıtlayamazsınız. Sizler buna yaklaşık 1haftayı aşkın bir süredir bu meydanları boş bırakmayarak en güzel cevabı verdiniz. Bu ülke vizyonu olan bir ülke. 2023 vizyonu ile biz bu ülkeyi kalkınmış ülkeler arasında olan ülkeler içerisinde hedefliyoruz. Sizler ile birlikte, iktidarı ile birlikte, muhalefeti ile birlikte 2023 hedefine ulaşmaktayız. Siz bu hedefi gerçekleştirecek olan millete darbe yapamazsınız. Bizim milletimiz buna müsaade etmeyerek dur orda demiştir. Sevgili Sinoplular geceniz mübarek olsun. Cumhurbaşkanımız durun deyinceye kadar devam ediyoruz. Biliyorsunuz olağanüstü hal ilan edildi. Yaşantınız da bir değişiklik var mı? Demokrasiyi kısıtlamak isteyenlere asıl darbeyi biz vuracağız. Bizim de istemeyeceğimiz bir olay gerçekleşti, aranızdan 250 kişiyi açığa aldık. Biz istiyoruz ki ülkemiz, Sinop ilimiz programında ne varsa ona göre hareket etsin, demokrasisine sahip çıksın. Biz bunun için her şeye hazırız, bertaraf etmek için her şeye hazırız. Ben güvenlik güçlerimiz ile, darbeye karşı durmuş güzide vatandaşlarımıza buradan selam gönderiyorum. Bir kez daha bu meydanlara gelen kıymetli Sinopluları tebrik ediyor, gecenizi kutluyorum" dedi.

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Sinop’ta Demokrasi Nöbeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber