Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Haziran 2022 - 16:13 Yorum: 0

Sinop’ta kurşunlanan marketin sahibi konuştu: “Arkasındaki güçlerin bulunmasını istiyorum”

Sinop'ta dün bir marketin pompalı tüfekle kurşunlanmasıyla ilgili konuşan market sahibi Vural Ali Yütük, "Bu saldırının yaptırıldığını düşünüyorum....

Sinop’ta kurşunlanan marketin sahibi konuştu: “Arkasındaki güçlerin bulunmasını istiyorum”

Sinop'ta dün bir marketin pompalı tüfekle kurşunlanmasıyla ilgili konuşan market sahibi Vural Ali Yütük, "Bu saldırının yaptırıldığını düşünüyorum. Arkasındaki güçlerin bulunmasını istiyorum" dedi.

Atatürk Caddesi üzerinde dün 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, pompalı tüfekli bir kişi gündüz vakti kalabalığın arasından koşarak markete iki el ateş etmiş, ardından yolun başında bulunan Sinop Adliye Sarayı'na giderek teslim olmuştu. Yaşanan saldırıyla ilgili konuşan market sahibi Vural Ali Yütük, olayın perde arkasındakilerin araştırılıp bulunması gerektiğini söyledi.

"Bu saldırının yaptırıldığını düşünüyorum"

Yütük, zaman zaman tehditler aldığını ifade ederek, "Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dükkânımıza genç arkadaşlarımız tarafından saldırıda bulunuldu. Aslında bu saldırının yaptırıldığını düşünüyorum. Çünkü 3 ay önce de dükkânıma mermi çekirdeği koyulmuştu. Dönem dönem de bazı tehditler aldığımızı emniyete bildirmiştik yazılı olarak. Artık kurşun atılınca işin ciddiyetinin farkına vardılar, şu anda detaylı araştırma yapılıyor" diye konuştu.

Olayı gerçekleştiren şahısların asıl arkasındaki güçlerin bulunmasını istediğini söyleyen Yütük, "Çünkü gencecik çocuklar eline silah verilip sokağa salınsın istemedim hiçbir zaman. Ama öyle oldu, bu nasıl bir hırs nasıl bir kindir ben anlamadım. Dükkânımızın içinde müşterimiz de olabilirdi, personelimiz vardı arkadaşımızın da başına bir iş gelebilirdi. Sonuçta iki tane kurşun yarası camda hala değiştirmedik" ifadelerini kullandı.

"Koruma da talep ettik"

Daha önceden aldığı tehditler sonrasında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Yütük, "Benim canım Türkiye Cumhuriyeti devletine ait, güvence altında. Koruma da talep ettik, hep söylüyoruz. Şu anda hala içerdeler, bizim aslında gençlere bunu yaptıranlardan yana düşüncelerimiz var, dediğim gibi 3 ay önce de dükkânımıza mermi çekirdeği koyuldu. Bunun gibi bir sürü tacizlerle uğraşıyoruz, esnaflık yapıyoruz. Perde arkasını ben çok merak ediyorum. Sinop'ta da büyük işlere imza attık, bunlar da birilerini rahatsız edebiliyor. Haksız yere de olsa kurşun atıldı yani bunun bir açıklaması olmalı" şeklinde konuştu.

Yütük, gencecik çocukların böyle suçlara itilmesinden dolayı üzüntü duyduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber