Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 12:03 Yorum: 0

Sinop’ta trafik denetimleri mart raporu

Sinop Emniyet Müdürlüğünün sorumluluk alanında 2022 yılı Mart ayı merkez, bölge ve ilçe trafik birimlerinin faaliyet raporları açıklandı.

Sinop’ta trafik denetimleri mart raporu

Sinop Emniyet Müdürlüğünün sorumluluk alanında 2022 yılı Mart ayı merkez, bölge ve ilçe trafik birimlerinin faaliyet raporları açıklandı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 2022 yılı Mart ayında 23 bin 974 araç kontrol edildi. Bu bilgiler doğrultusunda Sinop'ta 137 aracın trafikten men edildiği, 44 kişinin sürücü belgesine el konulduğu ifade edildi. 679 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 345 araç sürücüsüne hatalı araç park etmekten, 45 kişiye alkollü araç kullanmaktan, 103 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 153 kişiye muayene yaptırmamaktan, 18 kişiye tescilsiz ve plakasız araç kullanmaktan, 121 trafik işaret veya levhalarına uymamaktan, 331 kişiye emniyet kemeri takmamaktan, 53 kişiye mali sorumluluk sigortası yaptırmamaktan, 4 kişiye ışık donanımı bozuk araç kullanmaktan, 544 kişiye de diğer kural ihlalleri başlığında cezai işlem uygulandığı ifade edildi.

Ayrıca 2022 yılının Mart ayında yaşanan kazalarda, 32 kişinin yaralandığı, 29 aracın da maddi hasarlı kazaya karıştığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber