Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Mart 2021 - 15:53 Yorum: 0

Sinop’ta virüse karşı bin kişilik denetim ekibi sahaya indi

Sinop'ta korona virüsü vakalarının önlenmesi adına alınan tedbirler kapsamında şehrin "kırmızı'dan "mavi'ye dönmesi için il genelinde bin kişiden...

Sinop’ta virüse karşı bin kişilik denetim ekibi sahaya indi

Sinop'ta korona virüsü vakalarının önlenmesi adına alınan tedbirler kapsamında şehrin "kırmızı'dan "mavi'ye dönmesi için il genelinde bin kişiden oluşan denetim ekibi çalışmalarını sıklaştırdı.

Yapılan denetimlerden birine Sinop Vali Vekili Abdullah Şahin de iştirak etti. Şahin ve denetim ekibi Sakarya Caddesi ve pazar yerinde denetimlerde bulundu. Denetim sonunda açıklamalarda bulunan Şahin, "Korona virüsüyle mücadele hepimizin mücadelesi. Ancak hep birlikte mücadele edersek kazanabiliriz. Bu nedenle herkes canla başla bu mücadeleyi sürdürmeli. Bizler de valimizin başkanlığında alınması gereken kararları alarak, İçişleri Bakanlığımızın başlattığı "dinamik denetim modeli" kapsamında ilimizde iş yeri denetim ekipleri, mahalle denetim ekipleri, belediye, il özel idaresi, meslek odaları ile Tarım ve Orman Bakanlığı gıda denetmenlerinden oluşturulan bin kişilik ekiple denetimleri daha da genişleteceğiz" dedi.

Vali Vekili Şahin vatandaşlara pandemi tedbirlerine uymaları yönünde çağrıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber