Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:13 Yorum: 0

Sinop’ta Yurt Binası Temeli Atıldı

Sinop'ta bir sivil toplum kuruluşu tarafından yapımına başlanan ve üniversite öğrencilerine hizmet verecek olan yurt binasının temeli dualarla atıldı.

Sinop’ta Yurt Binası Temeli Atıldı

Sinop'ta bir sivil toplum kuruluşu tarafından yapımına başlanan ve üniversite öğrencilerine hizmet verecek olan yurt binasının temeli dualarla atıldı.

Sinop Süleymaniye Eğitim Derneği tarafından Sinop merkeze bağlı Bostancılı Köyü, Sinop Havalimanı karşısında hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan arsaya üniversite öğrencilerine yönelik öğrenci yurdu yapımına başlandı. Toplamda 2 bin metrekare kapalı sahip olacak olan öğrenci yurdu tamamlandığında, yaklaşık 80 öğrenciye hizmet verecek. İnşaat çalışmalarına başlanan yurdun temeli kurban kesimi ve dualarla atıldı. Programa; Özel Talebe Yurtları Samsun Bölge Müdürü Ömer Yılmaz, Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat, Sinop'un önemli fikir ve ilim adamlarından Sabri Gökmen hoca efendi, yurt arsasını bağışlayan Bostancılı köyü eski muhtarlarından hayırsever Fevzi Gümüş, Sinop Süleymaniye Eğitim Derneği yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat, programa katılan herkese teşekkür etti. Yapılacak yurt ile Sinop'ta var olan yurt sıkıntısının giderilmesine yönelik önemli bir katkının da yapılacağını belirten Mehmet Bulat, "Allah'ımız, temelini attığımız bu güzel eserimizde güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Kıyamet sabahına kadar talebelerimizin tahsiline vesile olacak güzel hizmetlere vesile kılsın Rabbim. Fevzi amcamız burada. Amcamız bu köye yıllarca muhtar olarak hizmet etmiş. Kendisi bu arsayı talebelerin tahsili için derneğimize hibe etti. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Talebe Yurtları Samsun Bölge Müdürü Ömer Yılmaz da konuşmasında yapımına başlanan yeni yurt binası için arsayı bağışlayan Fevzi Gümüş ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Yurt binasının bir an önce bitirilerek, Sinop'un ve öğrencilerin hizmetine sunulmasını dileyen Ömer Yılmaz, "Sinop'ta Mehmet hocam ve diğer hocalarımız bu güzel memleketimize önemli bir eser kazandırıyorlar. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah mübarek eylesin. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda da açılışını yine hep birlikte yaparız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmalar ardından, kurban kesimi ve dua yapıldı.

Sinop’ta Yurt Binası Temeli Atıldı

Sinop’ta Yurt Binası Temeli Atıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber