Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Çevik:

"Liderliğimizi korumak istiyoruz"

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Çevik:

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig'de cumartesi günü Mondi Melikşah Üniversitesi ile karşılaşacak Sinpaş Denizli Basket'in başantrenörü Okan Çevik, "Liderliğimizi korumak istiyoruz" dedi.

Çevik, hedeflerinin normal sezonu lider bitirmek olduğunu, önlerinde Mondi Melikşah Üniversitesi gibi önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Rakiplerinin antrenör değişikliğinin ardından oynadığı 14 maçın 13'ünü kazandığını kaydeden Çevik, "İyi oyunculardan oluşan bir kadroya sahipler. Dolayısıyla zorlu bir mücadele olacak ancak biz liderliğimizi korumak istiyoruz ve bunun için de en iyi şekilde mücadele edeceğiz" dedi.

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak Sinpaş Denizli Basket-Mondi Melikşah Üniversitesi karşılaşmasında, Yener Yılmaz, Tekin Özübir ve Egemen Ercan görev yapacak.

Karşılaşmanın biletleri tam 10, öğrenci 5 liradan temin edilebilecek.

Ligde 43 puan ve averajla lider durumda bulunan Sinpaş Denizli Basket, Mondi Melikşah Ünversitesi'ni ilk yarıd 91-90 mağlup etmişti.

Evinde oynadığı 12 maçta tek yenilgisini Orkide Gediz Üniversitesi'nden alan Sinpaş Denizli Basket'in rakibi 40 puanla 5. sırada bulunuyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber