Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Sinpaş Denizli Basket'te hedef liderliği sürdürmek

Başantrenör Çevik:

Sinpaş Denizli Basket'te hedef liderliği sürdürmek

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) liderliğini sürdüren Sinpaş Denizli Basket, normal sezonu ilk sırada bitirmeyi hedefliyor. 

Denizli ekibi, Pertevniyal'i 78-76 yenerek, ligdeki 21. galibiyetini elde etti.

Sinpaş Denizli Basket, 28 Mart Cumartesi günü Yeşilgiresun Belediyespor ile Denizli'de yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Pamukkale Üniversitesi Salonu'nda sürdürdü.

Başantrenör Okan Çevik, ligde bundan sonra sezon sonu hedeflerine ulaşabilmeleri için her maçı eşit önemde gördüklerini ifade etti.

Sinpaş Denizli Basket olarak tek hedeflerinin normal sezonu lider bitirmek olduğunu belirten Çevik, "Bizim için artık deplasmanda, evde, üst sıralarda veya alt sıralarda diye zor maç ayrımı kalmadı, bütün maçlara, çok zor geçeceği bilincinde hazırlanıyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber