Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Nisan 2020 - 17:48 Yorum: 0

Siperlik üretip dağıttılar

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Hakan Gülşen Mesleki Anadolu Lisesi koruyucu yüz maskesi...

Siperlik üretip dağıttılar

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Hakan Gülşen Mesleki Anadolu Lisesi koruyucu yüz maskesi üretimi yaparak, gerekli yerlere dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, olağanüstü dönemler yaşandığına dikkat çekerek, "Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sağlığı için fedakarca hizmet eden "sağlık çalışanları, emniyet ve jandarma güçleri, zabıta görevlileri ve bu hizmetteki diğer kamu görevlilerinin" kullanımı için Halk Eğitim Merkezimizde ve Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koruyucu siperlik üretimi başlatarak inşallah bu sıkıntılı süreci birbirimize destek olarak atlatacağız. Özverili çalışmaları için yönetici, öğretmen ve usta öğreticilerimize çok teşekkür ederim" değerlendirmesini yaptı.

Siperlik üretip dağıttılar

Siperlik üretip dağıttılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber