Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:48 Yorum: 0

Sır Bulgaristan’da Sahneleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (AŞT) "Sır" adlı çocuk oyunu, "17. International Festival of Performances for Children The Magic Curtain"a,...

Sır Bulgaristan’da Sahneleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (AŞT) "Sır" adlı çocuk oyunu, "17. International Festival of Performances for Children The Magic Curtain"a, katılmak için Bulgaristan'ın Targovishte kentine gitti.

AŞT Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu ekibi Bulgaristan'ın Targovishte şehrinde gerçekleşecek olan festivalde iki gösterim yapacak. Tiyatro Batida'nın kurucularından, Danimarkalı tiyatro sanatçısı Soren Ovesen tarafından yazılan ve dilimize Sadi Tekelioğlu tarafından kazandırılan oyunun yönetmenliğini de yazarın kendisi yapıyor.

Ekim ayında açılacak olan 2016-2017 Tiyatro Sezonu'nda gerek yurtiçi gerekse yurt dışı festivallere daha fazla katılım sağlamayı hedeflediklerini söyleyen AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, gerçekleşen her turne ve festival katılımı ile Şehir Tiyatrosu olarak ufuk çizgilerini daha uzağa çektiklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber