Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 19 Eylül 2018 - 16:23 Yorum: 0

Sıraevler tramvay istiyor

Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Opera-Otogar tramvay hattından bölgeye bir bağlantı hattı çekilmesini...

Sıraevler tramvay istiyor

Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Opera-Otogar tramvay hattından bölgeye bir bağlantı hattı çekilmesini istedi.

Belediye yetkililerine seslenen mahalle sakinleri bir de imza kampanyası düzenledi. TOKİ Sıraevler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkoç, "Burada 2 bin 700 kişi yaşıyoruz. Tek isteğimiz tramvay hattı o da kilometrelerce değil, sadece 200 metre. Burada okulumuz var, öğretmenlerimiz dışarıdan geliyor. Rehabilitasyonumuz var öğretmenler dışarıdan geliyor. Tepebaşı Belediyesi'nin beldeevi var. Diğer mahallelerden kursiyerlerimiz geliyor. Buradaki hareketlilik çok fazla. Tek istediğimiz 200-300 metrelik bir hat" dedi.

Sıraevler tramvay istiyor

Sıraevler tramvay istiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber