Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Kasım 2014 - 16:03 Yorum: 0

Sırbistan'a başsağlığı diliyorum

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak, Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom maçından önce çıkan olaylarda, Sırp taraftar Ivkovic'in hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sırbistan'a başsağlığı diliyorum

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom basketbol takımları içerisinde dün akşam oynanan maçtan öncelikle çıkan olaylarda, Sırp taraftar Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ivkovic'in cenazesinin kaldırıldığı Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gelerek yetkililerden bilgi saha Albayrak, matbuat mensuplarına açıklamada bulundu.

Kızılyıldız Kulübü ve Sırbistan'a başsağlığı arzulayan Albayrak, 'Hepimizin başı sağolsun, 25 yaşında gencecik bir insanı kaybettik. Kızılyıldız Kulübü ve Sırbistan'a başsağlığı diliyorum, üzüntülerimi dile getiriyorum. Allahıma şükürler olsun ki bizim taraftarlarımız vakaya hiç karışmadı. Bunun mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

Ivkovic'in cenazesinin bugün saat 18.30'da ülkesine gönderileceğini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

'Galatasaray şekilde sabahtan bu yana Kızılyıldız Kulübü'nden kimse olmamasına karşın kendi cenazemiz bunun şeklinde ilgilendik. Takip edip, cenazeyi hazırladık. Akşam da saat 18.30 uçağıyla Sırbistan'a gönderilecek. Şu anda cenaze hazır. Hiç kimsenin böyle bir şeyi tasvip etmesi olası değil. Böyle bir şeyin yaşanması ülkemizi ve bizi üzmüştür. Keşke böyle bir şey yaşanmasıydı fakat kendi taraftarları içerisinde çıkan bir olay. Hayatını kaybeden kişi kendi hususi otomobiliyle gelmiş. Tartıştığı şahıs de kendi aracıyla gelmiş. Polis kayıtlarında böyle bir bilgi var. Üzücü bir hadise fakat sevindirici yanı, ülkemizden kimsenin bu vakaya karışmaması.'

Albayrak, bir gazetecinin 'Bıçaklayan şahıs Sırp taraftarı mı?' şeklindeki sorusu üzerine, 'Evet Sırp taraftarı. Kendi aralarında bir münakaşa olmuş. Söylenecek çok çok fazla bir şey yok. Ailesine tekrar başsağlığı dileklerimizi iletiyorum. Kızılyıldız Kulübü'ne de Galatasaray Kulübü şekilde üzüntülerimizi bildiriyorum' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber