Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 23:08 Yorum: 0

Şirinevler Mahallesi 291 sokak yolu genişletildi

Nazilli Belediyesi yol düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şirinevler Mahallesi 291 sokak yolu genişletildi

Nazilli Belediyesi yol düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şirinevler Mahallesi 291 sokakta yol genişletme çalışması yapan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolun tamamına bordür ve parke taşı döşeyecek.

Nazilli Belediyesi Nazilli merkezdeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Mevcut yollarda genişletme ve düzenleme yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şirinevler Mahallesi 291 sokakta yol genişletme çalışmasına başladı. İlk adım olarak 291 sokak ile 274 sokağın kesişiminde yer alan eski evin yıkımı ile başladı. Eski evin yıkımından hemen sonra 291 sokak içinde yer alan yol iş makineleri ile tesviye edildi. Tesviyesi yapılarak düzeltilen mevcut yolun kenar bordür taşı döşeme işlemine başlandı. 6 metre genişliğindeki yol kaldırımlar dâhil 15 metre olarak genişletildi.

291 sokak içinde yer alan 185 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki yola 2800 metre karelik parke taşı kaplaması yapılacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 291 sokak içerisindeki yolun tamamlanması ile devamında 295 sokak, 250 ve 256 sokakların yollarında da düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirtti. Önceliği vatandaştan gelen taleplere göre değerlendirdiklerini hatırlatan Alıcık "Nazilli merkez ve tüm mahallerimizde bozuk yada tahribata uğramış yol kalmayıncaya kadar çalışmalar devam edecektir. Vatandaşlarımızın yaz kış rahat edebilmesi için bozuk yolların tamiratının yanında yeni yolların açılmasına da devam edilecektir" dedi.

Şirinevler Mahallesi 291 sokak yolu genişletildi

Şirinevler Mahallesi 291 sokak yolu genişletildi

Şirinevler Mahallesi 291 sokak yolu genişletildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber