Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 18:33 Yorum: 0

Şırnak Valisi Su, meydanda vatandaşlarla çay içti

ŞIRNAK (AA) - Vali Ali İhsan Su, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlar çay içip, sohbet etti.Beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve İl Jandarma Alay Komutan Vekili Metin Düz ile birlikte Sanat...

Şırnak Valisi Su, meydanda vatandaşlarla çay içti

ŞIRNAK (AA) - Vali Ali İhsan Su, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlar çay içip, sohbet etti.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve İl Jandarma Alay Komutan Vekili Metin Düz ile birlikte Sanat Sokağından yürüyerek Cumhuriyet Meydanına geçen Vali Su, yol üzerinde karşılaştığı gençlerle sohbet etti.

Daha sonra meydandaki çay bahçesinde geçen Vali Su, burada Şırnaklılarla birlikte çay içip, sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Su, devlet görevlilerinin halka hizmet için çalıştığını ve vatandaş memnuniyetinin daima ön planda tutulması gerektiğini ifade ederek, "Vatandaşın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Bir vatandaş ise bölgedeki huzur ortamı ve çözüm sürecinden memnun olduklarını ifade ederek, "Sizleri halkın içinde görmek, bizi çok memnun ediyor" şeklinde konuştu.

        

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber