Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Şırnak Valisinin eşi öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıttı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su’yun eşi Zeliha Su, okulda diş fırçası ve macunu dağıtımı programına katıldı.Sema Cıngıllıoğlu İlkokulu'ndaki programda Zeliha Su'nun yanı...

Şırnak Valisinin eşi öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıttı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su’yun eşi Zeliha Su, okulda diş fırçası ve macunu dağıtımı programına katıldı.

Sema Cıngıllıoğlu İlkokulu'ndaki programda Zeliha Su'nun yanı sıra Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Nurullah Alkış ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Çiftçi Dengiz katıldı.

Başhekim Alkış, burada yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığının başlattığı kampanya ile Şırnak'ta 12 bin diş macunu ve fırçasının ilk öğretim çağındaki öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Ardından diş hekimi Çiğdem İnalcık'ın diş fırçalamanın önemini anlatması ve doğru diş fırçalama yöntemini göstermesinden sonra diş fırçası ve macunu dağıtımına geçildi.

Vali Su'nun eşi Zeliha Su da, diş fırçası ve diş macunlarını öğrencilere dağıtarak onlarla tek tek ilgilendi. 

Öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmeyen Zeliha Su, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber