Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ocak 2019 - 17:08 Yorum: 0

Şırnak’ta 11 sığınak ele geçirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen 11...

Şırnak’ta 11 sığınak ele geçirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen 11 sığınak ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca merkez Bestler Dereler bölgesinde operasyon düzenlendi. Operasyonda, PKK'lı teröristlerce bahar ve yaz aylarında geçici olarak kullanıldığı değerlendirilen 3'ü tahrip olmuş 11 sığınak tespit edilmiştir. Operasyon bölgesinde, 3 adet şemsiye, 1 adet sırt çantası, 1 adet dörtlü ocak, 1 adet çadır, ve sığınak yapımında kullanılan kazma ve kürek de ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber