Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Ağustos 2014 - 00:08 Yorum: 0

Şırnak'ta alışveriş merkezine molotoflu saldırı

Cizre ilçesinde yüzleri maskeli bir grubun alışveriş merkezine molotof kokteyli ile saldırması sonucu bir çocuk yaralandı

Şırnak'ta alışveriş merkezine molotoflu saldırı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde yüzleri maskeli bir grubun, alışveriş merkezine molotof kokteyli ile saldırması sonucu bir çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nusaybin Caddesindeki bir alışveriş merkezine, yüzleri maskeli kişiler tarafından taş ve molotof kokteyli ile saldırı yapıldı. Saldırıda ismi öğrenilemeyen 2 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Yaralanan çocuk çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılırken, alışveriş merkezinde yangın çıktı.

Alışveriş merkezindeki yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Saldırının ardından yüzleri maskeli şahıslar ara sokaklara kaçtı. Kaçan şahısların yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber