Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Mart 2015 - 23:48 Yorum: 0

Şırnak'ta arazi kavgası: 2 ölü, 4 yaralı

İdil ilçesinde, aralarında husumet bulunan 2 ailenin kavgasında taş, sopa ve ateşli silahlar kullanıldı- Hastaneye kaldırılan 6 yaralıdan 2'si hayatını kaybetti

Şırnak'ta arazi kavgası: 2 ölü, 4 yaralı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesinde, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yağmurca köyünde, Yağan ve Çalış aileleri arasında eskiye dayalı arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Taş, sopa ve ateşli silahların kullanıldığı kavgada, kadın ve çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

 

Güvenlik güçlerinin yanı sıra köye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralılardan Özgül Yağan ve Keve Çalış, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şirin, Kadriye, Ramazan ve Ömer Yağan ise ilk müdahalelerinin ardından Batman, Mardin ve Şırnak'taki hastanelere sevk edildi.

Olayın yaşandığı köyün yanı sıra yaralıların kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Cizre Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların durumuyla ilgili bilgi alan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, bu kişilerin yakınlarından olayı daha fazla büyütmemelerini istedi.

Sarıyıldız, başka ölüm ve yaralanmaların olmaması için herkesi sağduyulu davranmaya davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber