Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 23:38 Yorum: 0

Şırnak'ta DİKA'dan eğitim

ŞIRNAK (AA) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Ar-Ge Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Şırnak'ta çalışan 25 İdareci ve öğretmene PCM eğitimi verildi.Şırnak...

Şırnak'ta DİKA'dan eğitim

ŞIRNAK (AA) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Ar-Ge Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Şırnak'ta çalışan 25 İdareci ve öğretmene PCM eğitimi verildi.

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başvurusu yapılan ve 2014 Teknik Destek Programı kapsamında DİKA tarafından desteklenen eğitim, Şırnak Çok Programlı Lisesi Konferans Salonunda başladı.

DİKA Şırnak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Faik Buğday ve Uzman Renas Ürüç tarafından eğitimcilere sunum yapılarak, kamu kurumların faydalanabileceği DİKA destekleri ve yapılabilecek işbirliği faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Buğday, PCM eğitiminin önemine değinerek, eğitimin bir anahtar olduğunu ancak projenin yazılarak öğrenilebileceğini belirterek, katılımcılara kurumları için DİKA destekleri, AB ve diğer fonlara  proje yazmalarını ve takıldıkları her konuda kendilerine danışmalarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber