Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Temmuz 2014 - 18:38 Yorum: 0

Şırnak'ta gazetecilerden tepki

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, Cizre’de görev yapan gazeteci Abit Dündar'a, kimliği belirsiz kişilerce kaçırılma girişiminde bulunulduğunu iddia etti.Caner,...

Şırnak'ta gazetecilerden tepki

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, Cizre’de görev yapan gazeteci Abit Dündar'a, kimliği belirsiz kişilerce kaçırılma girişiminde bulunulduğunu iddia etti.

Caner, beraberinde Dündar ve bazı gazetecilerle cemiyette düzenlediği basın toplantısında, Dündar'ın bayramdan bir gün önce kimliği belirsiz kişilerce kaçırılmak istendiğini söyledi.

Caner, şöyle konuştu:

"Meslektaşımıza yapılan bu çirkin saldırı tüm basın camiasına yapılmıştır. Basın, halkın gözü ve kulağıdır. Halkın haber alma özgürlüğüne yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, Dündar’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Dündar da olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber