Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:08 Yorum: 0

Şırnak'ta İl Koordinasyon Kurulu toplandı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta İl Koordinasyon Kurulu Vali Hasan İpek başkanlığında toplandı.Vali İpek, yaptığı konuşmada, bu yıl Şırnak'ta güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, 4....

Şırnak'ta İl Koordinasyon Kurulu toplandı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta İl Koordinasyon Kurulu Vali Hasan İpek başkanlığında toplandı.

Vali İpek, yaptığı konuşmada, bu yıl Şırnak'ta güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, 4. dönemde bu faaliyetlerin gerçekleşme oranının nakdi olarak yüzde 57, fiziki olarak da yüzde 70 olduğunu söyledi.

Uygun maliyetle hizmetlerin güzel bir şekilde yerine getirildiğini vurgulayan İpek, koordinasyonu gerektirecek birçok konuda resmi yazışmalar yapıldığını, ilgili kurumlara bilgi iletildiğini belirtti.

İpek, şöyle dedi:

"Önemli olan Şırnak'a daha fazla yatırım ve para getirebilmek. Bu vesileyle Şırnak’ın kalkınmasına biraz daha katkıda bulunabilmeyi istiyoruz. Biz talep edeceğiz ilgili kurumlar ve hükümetimiz de bizlere imkan sağlayacak."

Toplantıda daha sonra uygulanması planlanan projeler görüşüldü.

Toplantıya, Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ile kurum müdürleri katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber