Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 27 Ekim 2021 - 15:58 Yorum: 0

Şırnak’ta mobil trafik eğitim tırı öğrencilerle buluştu

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Şırnak'a gelen mobil trafik eğitim tırı, ilkokul...

Şırnak’ta mobil trafik eğitim tırı öğrencilerle buluştu

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Şırnak'a gelen mobil trafik eğitim tırı, ilkokul öğrencilerine yönelik eğitim programı düzenledi.

İlkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan mobil trafik eğitim tırı, Şırnak Cumhuriyet Meydanında öğrencilerle buluştu. Tırdaki mobil sınıfta eğitim gören öğrenciler, trafik işaretlerinin yer aldığı parkur alanında polis eşliğinde akülü araç kullandı. Programda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Şırnak Trafik Tescil Şube Müdürlüğü görevli polisleri, öğrencilere kırmızı düdük dağıtıp trafik kurallarını anlattı.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Tuğsem Erçel, "İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı mobil trafik eğitim tırı Şırnak'a geldi. Bugün Şırnak'ta 120 öğrencimizle buluştuk. Hem uygulamalı hem de teorik olarak eğitimlerimiz devam ediyor. Amacımız çocuklarımıza trafik kurallarını ve trafik bilincini küçük yaşta aşılamak. Yarın da Cizre ilçesinde etkinliğimiz devam edecek" dedi.

Şırnak’ta mobil trafik eğitim tırı öğrencilerle buluştu

Şırnak’ta mobil trafik eğitim tırı öğrencilerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber