Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Şırnak'ta okula giren atmaca doğaya bırakıldı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir okulda bulunup, Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne teslim edilen atmaca, görevlilerce doğaya bırakıldı.Güzel Sanatlar Lisesinde bir sınıfın penceresine çarptıktan...

Şırnak'ta okula giren atmaca doğaya bırakıldı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir okulda bulunup, Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne teslim edilen atmaca, görevlilerce doğaya bırakıldı.

Güzel Sanatlar Lisesinde bir sınıfın penceresine çarptıktan sonra içeri giren atmaca, Okul Müdürü Mesut Uğur tarafından Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Kuşun öğle saatlerinde bir sınıfın penceresine çaprpıktan sonra içeri girdiğini belirten Uğur, atmacanın daha sonra öğrenciler tarafından kendisine getirildiğini söyledi.

Uğur, kuşun doğal yaşamına geri dönmesi adına görevlilere teslim ettiklerini aktardı.

Atmacayı veterinerlerce yapılan kontrolünün ardından doğaya bıraktıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Müdür Vekili Çiğdem Karaahmetoğlu ise, öğrencilere ve Okul Müdürü Uğur'a teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber