Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ekim 2017 - 12:13 Yorum: 0

Şırnak’ta Sanat Sokağı hizmete açıldı

Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından yeniden düzenlenerek restore edilen Sanat Sokağı, tamamlanan çalışmaların ardından vatandaşların hizmetine...

Şırnak’ta Sanat Sokağı hizmete açıldı

Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından yeniden düzenlenerek restore edilen Sanat Sokağı, tamamlanan çalışmaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

Şırnak Belediyesi, kentin merkez noktalarından biri olan Sanat Sokağı'nı iyileştirdi. Altyapıdan üstyapısına kadar tamamıyla yenilenen sokak, modern peyzaj çalışmaları ve sokağın adına yakışır yeni aydınlatma projesiyle yepyeni bir görüntüye kavuşturuldu. Yeni görüntüsüyle çok amaçlı kullanıma müsait hale getirilen sokak, vatandaşların dinlenmek ve hoş vakit geçirmek için uğrak merkezi oldu. Daha önce araç geçişine açık olması ve oturma alanların olmayışından kaynaklı, trafiğe açık bir caddeyi andıran sokak, yeni projeyle birlikte araç trafiğine kapatılıp, düzenli bir şekilde kurulan oturma gruplarıyla her yaştan vatandaşın oturup, hoş vakit geçirmesini sağlayacak yeni bir konsepte kavuşturuldu.

Şırnak’ta Sanat Sokağı hizmete açıldı

Şırnak’ta Sanat Sokağı hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber