Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Şırnak'ta "Savaşın Çocukları" belgeselinin gösterimi yapıldı

ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak İl Şubesince, yönetmenliğini Tülay Gökçimen'in, yapımcılığını İHH'nın üstlendiği "Savaşın Çocukları" adlı belgeselin gösterimi yapıldı.Şırnak...

Şırnak'ta 'Savaşın Çocukları' belgeselinin gösterimi yapıldı

ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak İl Şubesince, yönetmenliğini Tülay Gökçimen'in, yapımcılığını İHH'nın üstlendiği "Savaşın Çocukları" adlı belgeselin gösterimi yapıldı.

Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen gösterimi, Genç Memur-Sen Şube Başkanı Yusuf Güzel, Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Mehmet Sarı, İHH Şırnak Temcilcisi Eyyüp Böçgün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün, şube müdürleri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Gösterim öncesi konuşma yapan Genç Memur-Sen Şube Başkanı Güzel, sendika olarak amaçlarının Mehmet Akif Ersoy'un Asım'ın nesli, Sezai Karakoç’un diriliş nesli ve Necip Fazıl Kısakürek'in ideali olan büyük doğu gençliğini yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yönetmenliğini Tülay Gökçimen'in, yapımcılığını İHH'nın üstlendiği "Savaşın Çocukları" adlı belgeseli göstermekteki gayelerinin, mazlumun sesini dünyaya duyurmak olduğunu kaydeden Güzel, şöyle konuştu:

"Belgeselin yönetmeni Tülay Gökçimen'e ve yapımcısı İHH’ya teşekkür ediyoruz. Belgesel savaşta ailesini, vücudunun uzvunu ve vatanını kaybeden çocukları ve onların psikolojisini anlatmaktır. Belgeselden hepimizin çıkaracağı sonuçlar vardır. Gayemiz, zulme uğrayanların sesine kulak vermek, bu sesi herkese duyurmak ve mazlumların yanında olmaktır. Kimden gelirse gelsin, zulmün ve zalimin karşısında olduğumuzu, hiçbir ayrım yapmadan mazlumun yanında olduğumuzu belirtmek isterim."

Konuşmaların ardından, çekimleri Suriye ve ülkemizde gerçekleşen "Savaşın Çocukları" adlı belgeselin gösterimi yapıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber