Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 18:38 Yorum: 0

Şırnak’taki maden göçüğünden dram çıktı

Şırnak'taki kömür maden ocağındaki göçükte kardeşi Mesut Mağrur ile birlikte hayatını kaybeden Yılmaz Mağrur'un, 2014'te ailesiyle birlikte geçirdiği...

Şırnak’taki maden göçüğünden dram çıktı

Şırnak'taki kömür maden ocağındaki göçükte kardeşi Mesut Mağrur ile birlikte hayatını kaybeden Yılmaz Mağrur'un, 2014'te ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında eşi ve 3 çocuğunu kaybettiği ve yaklaşık 20 gün önce yeniden evlendiği öğrenildi. Mağrur'un, amcası Sabri Mağrur'u da 2014'te aynı kömür madeninde meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği belirtildi.

Şırnak merkez Toptepe bölgesi Ahmak Tepe mevkiindeki 1 Nolu maden ocağında dün meydana gelen göçükte 7 işçi hayatını kaybetmiş, 1 işçi de yaralanmıştı. Göçükte hayatını kaybeden işçilerden Yılmaz (32) ve Mesut Mağrur adlı kardeşler, dün gece Dicle Mezarlığı'nda yan yana defnedildi. Kardeşlerden Yılmaz Mağrur'un hikayesi yürek parçaladı.

Eşi ve çocuklarını kaybetti, 20 gün önce yeniden evlendi

Göçükle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde bugün gözaltına alınan amcası Emin Mağrur'un işlettiği maden ocağında hayatını idame ettirebilmek için çalışan Yılmaz Mağrur'un, 24 Kasım 2014'te, Silopi-Cizre karayolunun 7'nci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında eşi Elif (28), çocukları Hilal (2), Kinem (3) ve Ozan Mağrur'u (5) kaybettiği öğrenildi. Mağrur'un yeni bir hayat kurmak amacıyla yaklaşık 20 gün önce yeniden evlendiği belirtildi.

Mesut Mağrur'un da evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, kardeşlerin amcası Sabri Mağrur'un da 3 Eylül 2014'te aynı maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Öte yandan, göçükten yaralı çıkarılan ve Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan 1999 doğumlu Uğur Kabak'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Şırnak’taki maden göçüğünden dram çıktı

Şırnak’taki maden göçüğünden dram çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber