Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ağustos 2022 - 02:28 Yorum: 0

Şişli’de çıkan kavgada 1’i polis olmak üzere 5 kişi yaralandı

Şişli'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden polislerden biri kolundan vurularak yaralandı.

Şişli’de çıkan kavgada 1’i polis olmak üzere 5 kişi yaralandı

Şişli'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden polislerden biri kolundan vurularak yaralandı. Kavgada 2 aile arasından da 4 kişi vurularak yaralandı. Olaya çok sayıda polis ekibi müdahale etti.

Olay, Şişli Kuştepe Köz Sokak'ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 aile arasında nişan atma mevzusundan tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale eden polis memurlarından birinin koluna kavga eden ailelerin silahından çıkan kurşun isabet etti. Kolundan yaralanan polis memuru ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İki tarafın gittikçe şiddetlenen kavgası bir türlü yatışmazken, olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve asayiş ekibi sevk edildi. Silahlı kavgada taraflar arasında da 4 kişi yaralanırken, yaralıların 2'sinin kadın olduğu öğrenildi. Öte yandan kavgada kullanılan 3 adet silah ele geçirildi.

Kavgaya karışanlardan F.Ç., E.Ç., B.Ç. S.D. ve M.G. ile G.K., G.K. ve E.K. olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı.

Kavgada, F.Ç., S.D. ve G.K. isimli kişiler yaralandı. Öte yandan kavgayı ayırmak için müdahale eden ve şüphelilerin kurşunuyla kolundan yaralanan polis memuru Ş.D.'nin ve diğer yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber