Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Ağustos 2022 - 12:04 Yorum: 0

Şişli’de ilginç kaza kamerada: İki motosikletli kafa kafaya çarpıştı

Şişli Kurtuluş'ta sipariş yetiştirmeye çalışan iki motosikletli, kafa kafaya çarpışarak kaza yaptı.

Şişli’de ilginç kaza kamerada: İki motosikletli kafa kafaya çarpıştı

Şişli Kurtuluş'ta sipariş yetiştirmeye çalışan iki motosikletli, kafa kafaya çarpışarak kaza yaptı. İlginç kaza kameralara yansırken, yaralı bir kurye ambulansla hastaneye kardırıldı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Şişli Kurtuluş'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göte akşam saatlerinde 34 CFT 034 plakalı motosiklete binen kurye A.U., sipariş yetiştirmek üzere yola koyuldu. A.U., cadde üzerinde seyrettiği esnada karşı istikametten gelen aynı şekilde siparişe giden 34 PL 6850 plakalı motosikletli kurye E.T. ile kafa kafa çarpıştı. Kaza sonucu kuryeler yere savrulan kuryelerden A.U., hafif şekilde yaralandı.

İki motosikletli kafa kafaya çarpıştı

İlginç kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü A.U.'yu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber