Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:26 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı19:25 Teleferik kazasında güvenlik kamerası görüntüleri, 1 hafta önce savcılık do...19:24 Ziraat Odası Başkanları yaş çay fiyatı için toplandı19:24 Kamil Koç Turizm’den çocuklara 23 Nisan coşkusu19:19 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Fethiye-Marmaris etabını Giovanni Lonardi ka...19:17 Başkan Kurt’un makamı çocuklara emanet19:16 Binlerce çocuk 23 Nisan coşkusunu şenlikte yaşadı19:15 Başkan Ataç makamını çocukara emanet etti19:14 Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...19:10 Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Gaziantep’te depremzedelerle bir araya ge...19:10 İBB Başkanı İmamoğlu, koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devre...19:09 Samsun’da motosiklet kamyonetin kapısına çarptı: 1 yaralı19:08 Irak’ta ABD güçlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı19:08 ABD’deki İsrail karşıtı gösterilerde 133 üniversite öğrencisi gözaltına alı...19:07 Depremzede çocuklar uçurtma şenliği ile çifte bayram yaşadı19:06 Çocuklar pazaryeri esnafına gösteri sergiledi19:04 Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devret...19:03 Otomobil kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı: 1 yaralı19:01 Türbedeki yardım paralarını çalan hırsızlar kamerada18:55 Yunanistan’ın geri ittiği can salındaki 18 düzensiz göçmen kurtarıldı
23 Nisan
Asayiş 22 Eylül 2020 - 18:03 Yorum: 0

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli'de bir restoranda çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu, vatandaşlar sokağa döküldü.

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli'de bir restoranda çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu, vatandaşlar sokağa döküldü. Yangının restoranda bulunan fritözden çıktığı öğrenildi.

Olay, saat 16.45 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi Hanımefendi Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir restoranın mutfağından dumanlar yükselmeye başladı. Bunun üzerine restoranda bulunan müşteriler ve çalışanlar kendilerini panikle sokağa attı.

Restorandan dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede restoranın bulunduğu sokağa gelen ekipler, vakit kaybetmeden yangına müdahale etmek için içeri girdi. Restorana giren itfaiye erleri, dumana mutfakta bulunan fritöz makinesindeki yağların yanmasının sebep olduğunu tespit etti. Bunun üzerine vatandaşlar derin bir nefes aldı.

"Kahve içiyorduk, ne olduğunu anlamadık"

Olayın yaşandığı esnada arkadaşlarıyla restoranda kahve içtiğini söyleyen Can Serez, "16.30-17.00 sıralarında, arkadaşlarımla kafenin içerisinde kahve içiyorduk. Bir koku geldi, akabinde de dumanlar çıkmaya başladı ve biz de bunun üzerine kafeyi boşalttık. Çok bir şey anlamadık. Fritözden çıktığını öğrendik ama biz daha büyük bir şey var zannediyorduk. Burada herkes sokağa döküldü, kalabalık var ama basit bir yangın olduğu anlaşıldı. Çok sayıda itfaiye ekibi geldi ama o kadar büyük bir yangın olmadığını düşünüyoruz. İtfaiye ekipleri şu anda çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

İtfaiye ekipleri gerekli müdahalelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber