Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

SİÜ'de "Erasmus Plus" programı

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi'nde (SİÜ) "Erasmus Plus" programı başvurularının 9 Mart'ta sona ereceği bildirildi.Rektör Prof. Dr. Murat Erman, yaptığı açıklamada, "Erasmus Plus" programından...

SİÜ'de 'Erasmus Plus' programı

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi'nde (SİÜ) "Erasmus Plus" programı başvurularının 9 Mart'ta sona ereceği bildirildi.

Rektör Prof. Dr. Murat Erman, yaptığı açıklamada, "Erasmus Plus" programından yararlanmak isteyen öğrencilerin belirtilen süre içerisinde üniversitenin resmi internet sayfasından başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.

Programın yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Erman, "Öğrencilerimiz Erasmus Plus Eğitim ve Staj hareketliliği programından hibeli ya da hibesiz olarak yararlanabiliyor. Staj hareketliliğinden faydalanmış olan öğrencilerimiz sadece 'Öğrenim Hareketliliği', öğrenim hareketliliğinden faydalanmış olan öğrencilerimiz ise sadece 'Staj Hareketliliği' başvurusunda bulunabiliyor. Öğrenci her bir eğitim seviyesinde öğrenim, staj veya öğrenim ve staj olmak üzere toplamda 12 ay hibeli olarak programdan faydalanabilir. 2015-2016 yılı hibe tutarları AB Eğitim ve Ulusal Ajans tarafından yayınlanmamıştır" dedi.

Öğrenim hareketliliği için kontenjanların daha sonra açıklanacağını kaydeden Erman, programla ilgili detaylı bilgiye Erasmus Kurum Koordinatörlüğünden ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber