Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı09:49 Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak09:49 Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi09:48 Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı09:47 İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı09:47 Demirçalı: “Biran evvel ‘kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm’ çalışmalarına ba...
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Sivas 5’inci kitap günleri başladı

Svas Valiliği ve diğer kamu kuruluşları tarafından organize edilen 5'inci Sivas Kitap Günleri düzenlenen törenle açıldı.

Sivas 5’inci kitap günleri başladı

Svas Valiliği ve diğer kamu kuruluşları tarafından organize edilen 5'inci Sivas Kitap Günleri düzenlenen törenle açıldı.

4 Eylül Sivas Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinliklerinin en önemli ayaklarından biri olan "Sivas ellerinde kitap okunur" sloganıyla düzenlenen Sivas Kitap Günleri başladı. Tarihi Buruciye Medresesi ve Şifahiye Medresesi'nin bulunduğu alanda kurulan kitap fuarı 29 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında kitapseverlere açık olacak. Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ve ilk protokolün katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni sonrası Vali Gül ve beraberindekiler stantları gezdi.

Vali Davut Gül yaptığı açıklamada,"Sivas'ta 5'incisini yapacağımız kitap günleri için bir araya geldik. Sivas'a iyi olan her şey yakışıyor. Kitap daha çok yakışıyor. Bu meydana her şey yakışıyor ama kitap ile ilgili toplanmak bu medrese de, bu tarihi mekanda kitap ile ilgili toplanmak çok yakışıyor. Burada 7 gün etkinlik olacak. Ama ben şahidim arkadaşlarımız olağanüstü bir mesai harcadılar. Sivas'ın her geçen gün daha gelişen daha kurumsallaşan bir markası bu anlamda 140 yayınevinin katılması, 150'den fazla etkinliğin yapılacak olması diğer kitap fuarlarıyla kıyasladığımızda Sivas'ın 5 yıllık geçmişine göre aldığı ve kat ettiği yol gerçekten çok önemli. Sivas ölçeğinde ekonomik olarak, insan gücü olarak bizim olabildiğince fedakarlık yaptığımı organizasyon ama kitap alanı, vereni etkinlik yapanı mahçup etmeyen bir şey. Bu anlamda Sivas'a değer ve yakıştığını düşünüyorum "dedi.

Vali Gül ve beraberindekiler daha sonra kitapla buluşamayan çocuklara kitap ulaştırmak için oluşturulan kumbaraya kitap attı. 140 yayınevinin katıldığı kitap fuarında Serdar Tuncer, Beşir Ayvazoğlu, Senai Demirci gibi yazarlar imza ve söyleşi günlerinde kitap severler ile buluşacak.

Sivas 5’inci kitap günleri başladı

Sivas 5’inci kitap günleri başladı

Sivas 5’inci kitap günleri başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber