Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 21:28 Yorum: 0

Sivas Belediye Başkanı Aydın:

"Sivas olarak geleceğe yönelik hedefimiz büyükşehir olmaktır"

Sivas Belediye Başkanı Aydın:

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, "Sivas olarak geleceğe yönelik hedefimiz büyükşehir olmaktır" dedi.

İlçe gezileri kapsamında Suşehri'ne gelen Aydın, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve belediye meclis üyeleri tarafından belediye binası önünde karşılandı.

Suşehri hakkında Yüksel ile bilgi alışverişinde bulunan Aydın, yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminde Suşehri'nin Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteğin takdire şayan olduğunu söyledi.

Aydın, Suşehri'nin Sivas'ın en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Böyle bir ilçemizin sorumluluğunu üstlenen çok değerli başkanımız Fazlı Yüksel, yerel yönetimler tecrübesi olan, devlet tecrübesi olan çok değerli bir arkadaşımızdır. Ben inanıyorum ki bu, Suşehri için bir şanstır. İnşallah bu şansı Suşehri için çok güzel bir şekilde kullanacak. Suşehri'de pozitif anlamda çok güzel gelişmeler olacaktır. Sivas Belediye Başkanı olarak, diğer ilçelerimizde de ifade ettiğim gibi, Sivas'ın gelişmesi sadece merkezle değil, bütün ilçe, beldelerimizle ve kırsalımızla olacaktır. Biz her zaman ilçe belediye başkanlarımızın yanında olacağımızı, bize ihtiyaçları olduğu zamanlarda onların yanında olacağımızı ifade etmek isterim" diye konuştu.

"Sivas olarak geleceğe yönelik hedefimiz büyükşehir olmaktır" diyen Aydın, "İlçelerimizin sorunlarını şimdiden görmek, tespit etmek ve ön hazırlık yapmak, Sivas için önemli" ifadesini kullandı.

Suşehri'nin göç veren bir ilçe konumundan çıkıp göç alan ilçe konumuna gelmesini arzu ettiklerini belirten Aydın, "Bu potansiyelin olduğuna inanıyoruz. Sayın Belediye Başkanımızın da bu vizyonda olduğunu biliyorum. Başkanımıza ve arkadaşlarına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Aydın, Sivas'ta organik ürün satış yeri yapacaklarını dile getirerek, "Bu çalışmamızı kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. İlçelerimiz ve köylerimizden gelen organik ürünlerin satılması için pazar alanımızda bir yer yapacağız" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de "Seçimlerden önce de Sivas Belediye Başkanımız bizlere her konuda destek vereceğini söylemişti. Bizlere destek vereceğine canı gönülden inanıyorum. Kendisini çalışma arkadaşlarıyla ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber