Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

Sivas Belediyesinden bahar temizliği

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı...

Sivas Belediyesinden bahar temizliği

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin temizlik çalışmaları kapsamında Kent Meydanı, Atatürk Caddesi ve İstasyon Caddesi’nde itfaiye araçları ile caddeleri yıkayarak temizlediği belirtildi. 

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün 2015 yılını temizlik ve çevre yılı ilan ettiği aktarılan açıklamada, "Çevre bilinci oluşturma ve temiz şehir alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu yıl içerisinde çeşitli sivil toplum örgütleri ve gönüllülerle çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenecek. Daha temiz bir Sivas için gece gündüz demeden çalışan Sivas Belediyesi, yaz boyunca tüm şehir merkezinde temizlik çalışmalarını devam ettirecek" ifadeleri kullanıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber