Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:37 Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi
Spor 28 Haziran 2021 - 12:18 Yorum: 0

Sivas Belediyespor, Çağrı Tekin’i kadrosuna kattı

Sivas Belediyespor, Mamak FK'da forma giyen Çağrı Tekin'i renklerine bağladı.

Sivas Belediyespor, Çağrı Tekin’i kadrosuna kattı

Sivas Belediyespor, Mamak FK'da forma giyen Çağrı Tekin'i renklerine bağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Mamak FK'da forma giyen orta saha oyuncusu Çağrı Tekin ile sözleşme imzaladı.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine, Sivas Beldiyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, 2. Başkan Taner Karabal, Asbaşkan Fatih Arkan ve futbolcu Çağrı Tekin katıldı. Törende Çağrı Tekin, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hakan Genç, anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, "Yeni sezon hazırlıklılarımıza başladık. Bu hafta başından bu yana birkaç oyuncumuza imza attırdık. Mamak FK takımının başarılı orta saha oyuncusu Çağrı Tekin ile 2 yıllık anlaşma imzaladık. İnşallah hem kulübümüze, hem de futbolcumuz Çağrı Tekin'e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah bu yeni sezon için iyi bir kadro kurup sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber