Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 17 Eylül 2014 - 14:18 Yorum: 0

'Sivas'' filminin başrol oyuncusu İzci'ye destek

Yerköy Kaymakamı Şengök: "Doğan’ın bundan sonraki yaşantısında takipçisi olacağız, elimizden gelen her türlü desteği kendisine sağlayıp başarılı olmasını isteyeceğiz"

'Sivas'' filminin başrol oyuncusu İzci'ye destek

YOZGAT (AA) - Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Venedik Film Festivali'nde Premio Bisato D'oro'da "En iyi erkek oyuncu" ödülünü alan "Sivas'' filminin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci'ye eğitim ve oyunculuk hayatında her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Doğan İzci'yi babası Nedim İzci ile birlikte makamında kabul eden Şengök, 11 yaşındaki oyuncuya çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Şengök, Doğan İzci’nin elde ettiği uluslararası başarıyı televizyon haberlerinden öğrendiğini, Yerköy’den başarılı bir oyuncunun ödül almasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Doğan’ın elde ettiği başarının önemli olduğunun altını çizen Şengök, şunları kaydetti:

"Doğan İzci’nin bundan sonraki yaşamında gerek okul hayatında olsun gerekse sinema hayatında olsun başarı göstereceği konusunda hiçbir şüphemiz yok. Doğan’ın bundan sonraki yaşantısında takipçisi olacağız, elimizden gelen her türlü desteği kendisine sağlayıp başarılı olmasını isteyeceğiz. Doğan’ın başarılı olması demek bu ilçenin bu ilin bu ülkenin de başarılı olması demektir."

Doğan İzci de kendisine yakın ilgi gösterilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek Kaymakam Şengök'e teşekkür etti.

İtalya'da bu yıl 71'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde Türk yönetmen Kaan Müjdeci'nin "Sivas" filmi jüri özel ödülü almış, filmin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci de festivali takip eden uluslararası sinema yazarlarının verdiği "Premio Bisato D'oro"da "en iyi erkek oyuncu" ödülüne layık görülmüştü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber