Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 11 Ağustos 2022 - 11:44 Yorum: 0

Sivas TEKNOFEST’ de emin adımlarla ilerliyor

Afyonkarahisar'da TEKNOFEST çerçevesinde düzenlenen "Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması'na Sivas'ı temsilen katılan Şehit...

Sivas TEKNOFEST’ de emin adımlarla ilerliyor

Afyonkarahisar'da TEKNOFEST çerçevesinde düzenlenen "Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması'na Sivas'ı temsilen katılan Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk turu başarıyla tamamladı.

TEKNOFEST (Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali) dahilinde düzenlenen "Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması" Afyonkarahisar'da hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak düzenlenen yarışmada "İnsansız Hava Araçları" kategorisinde Sivas'ı temsil eden Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "RoboTurco" ismini verdikleri robotlarıyla ilk turu başarıyla tamamladı. İkinci tura geçmeye hak kazanan öğrenciler büyük mutluluk yaşayarak emin adımlarla yarışamaya devam ediyor. 16 Ağustosa kadar devam edecek olan yarışmada şampiyonluk hedeflediklerini belirten Okul Müdürü Muharrem Daşan, projenin danışman öğretmeni Alper Ulaş'ın bu projede çok büyük emeğinin olduğunu söyleyerek, "Türkiye'nin tam ortasında olup da bu büyük organizasyonlarda Sivas'ı temsil eden meslek lisemiz yeni projeleriyle göz doldurmaya devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber