Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 09:53 Yorum: 0

Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi

Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında Sivaslı Yazar Yusuf Bal, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu...

Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi

Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında Sivaslı Yazar Yusuf Bal, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Okulun salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül, Okul Müdürü Saffet Dağdelen, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Şair ve Yazar Yusuf Bal, söyleşide öğrencilere görsel ve deneysel şiir alanında bilgiler aktardı. Kendi yazdığı şiirler ve bu alanda yazılan önemli eserlerden örneklerle, görsel ve deneysel şirin ne anlama geldiğini anlatan Bal, her görsel ve sanatsal örneğin şiir olamayacağından bahsederek, bir eserin şiir olabilmesi için okunabilmesi gerektiğini belirtti.

Bal, söyleşide bazı şiirlerini de seslendirerek öğrencilerle paylaştı. Bal söyleşinin ardından öğrencilerin sorularını cevapladı. Şiirin insanların hayatına renk kattığını ve duygularına hitap eden önemli bir iletişim aracı olduğunu belirten Bal, öğrencilere bu alanda önemli mesajlar verdi.

Daha sonra konuşan Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Altınsoy, Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi'nin önemine değindi. Proje kapsamında Sivaslı şair ve yazarların öğrencilerle bir araya gelerek yeni ufuklar açtığını belirten Altınsoy, öğrencilerin bu programlardan en iyi şekilde istifade etmelerini istedi.

Altınsoy, programın sonunda aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olan Yazar Yusuf Bal'a çiçek takdim etti.

Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi

Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor Projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber