Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Sivasspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp...

Sivasspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Antrenmanda 5'e 2 pas ve pres çalışan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen idmanın ardından Sivasspor kafilesi, Nuri Demirağ Havaalanı'ndan özel uçakla Trabzon'a hareket etti. Kafile, Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber