Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ocak 2017 - 18:18 Yorum: 0

Sivasspor kupada tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdıran Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, ilk kez yan yana oynayan Gökhan,...

Sivasspor kupada tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdıran Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, ilk kez yan yana oynayan Gökhan, Ümit, Emre, Gekas ve Rıdvan'ın performanslarını beğendiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda mücadele eden Sivasspor, 5. hafta maçında konuk olduğu Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Sivasspor bir üst tura yükselirken, Göztepe ise kupaya veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü mesut Bakkal, "Gökhan, Ümit, Emre, Gekas ve Rıdvan'ın ilk defa yan yana oynadığı bir maçtı. İkinci yarı iyi oynadılar. Gol yemememiz bizi artıya geçiriyor. İkinci yarı iyi bir maç izlediğimi düşünüyorum" dedi.

Kupanın kendileri açısından, transfer edilecek futbolcuyu görme bakımından önemli olduğunu açıklayan Bakkal, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Buraya kadar gelen Sivas taraftarına teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu, mutlu dönüyoruz. Şimdi ligdeki Bolu maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber