Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2016 - 20:18 Yorum: 0

Sivasspor - Şanlıurfaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Sivasspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından her iki takımın teknik direktörü müsabakayı değerlendirdi.

Sivasspor - Şanlıurfaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Sivasspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından her iki takımın teknik direktörü müsabakayı değerlendirdi. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "10 kişi ile çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Durmayacağız, devam edeceğiz. Bizim için dönüş maçıydı. Oyuncularım yakışanı yaptılar. 10 kişi kalınca bu kadar kaliteli kadronun oynaması gereken oyun vardı. Ufak tefek değişiklikler yaptık o da tuttu. 2 gol attık bir de penaltımız verilmedi. Oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum. Taraftarımız da arkamızdaydı. Böyle istek ve arzu olursa çok daha iyi yerlerde olacağımızı söylüyorum. İkinci yarı başında direkten dönen top haricinde rakibe pozisyon vermedik. 3 maçta 7 puan aldık. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Şanlıurfaspor tarafı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise kendileri adına karşılaşma ile ilgili değerlendirecek bir şey olmadığını ifade ederek, "Şu ana kadar ligde mücadele ve dirençle kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Rakibin 10 kişi kaldığı dönemde oyuna ağırlığını koyacak pozisyonlar vardı. Konsantrasyon kaybıyla duran toptan gol yedik. Ondan sonra rakibin usta oyuncuları morallenip daha çok koşunca farklı oldu. Bu ne ilk ne son mağlubiyetimiz olacak ama ben oyuncularım adına çok üzgünüm. En azından o mücadeleyi gösterselerdi belki galip takımın hocası biz olacaktık. Kendimizi ve oyuncuları hesaba çekeceğiz. Alacağımız çok ciddi dersler var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber