Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Nisan 2014 - 18:08 Yorum: 0

Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı

Kırmızı-beyazlı ekip, dinlendirilen Ziya Erdal ve Manuel Da Costa'dan yoksun çalıştı

Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma, pas ve kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

İdman, dinlendirilen Ziya Erdal ve Manuel Da Costa'dan yoksun kadroyla gerçekleştirildi. Carlos ve futbolcular, idmanı izleyen bir grup çocukla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

- " Kazanmamız gereken maçlardan biri"

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının keyifli bir karşılaşma olacağını söyledi.

Carlos, bir gazetecinin, Beşiktaş'ta çok sayıda eksik oyuncu olduğunu belirtmesi üzerine, "Beşiktaş'ın kaç oyuncusunun eksik olduğu önemli değil, biz evimizde oynuyoruz, taraftarımızın önünde oynayacağız. Stat dolu olacak ve keyifli bir maç olacak. Kazanmamız gereken maçlardan biri. Bu maç bizim için çok önemli" diye konuştu.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Carlos, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün, çocuklar için özel bir gün, birçok çocuğum var, ben de onların çocuk bayramını kutluyorum" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber