Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Mart 2020 - 19:03 Yorum: 0

Sivasspor’dan gıda paketi desteği

Sivasspor Kulübü, koronavirüs nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı ve yardıma muhtaç ailelere gıda desteğinde bulunulacağını...

Sivasspor’dan gıda paketi desteği

Sivasspor Kulübü, koronavirüs nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı ve yardıma muhtaç ailelere gıda desteğinde bulunulacağını duyurdu.

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını Türkiye'de de etkisini gösteriyor. İnsanlar salgından korunmak için yetkililerin uyarılarını dikkate alarak evlerinden çıkmıyor. Bu durumda da yardıma muhtaç kişiler için yardım kampanyaları düzenleniyor.

Bu kampanyaya bir destek de DG Sivasspor Kulübü'nden geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin resmi sitesinden yapılan duyuruda, Sivas'ta yaşayan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtılacağı belirtildi.

Sivasspor'dan konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Sivas genelinde yürütülen 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın temel gereksinimlerinin karşılanmasında etkin görev alan "Vefa Sosyal Destek Grubu'na gıda paketi desteğimiz devam edecek."

Sivasspor’dan gıda paketi desteği

Sivasspor’dan gıda paketi desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber