Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ekim 2017 - 16:28 Yorum: 0

Sivas’ta 160 öğrenci servisi denetlendi

Sivas'ta "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında 160 öğrenci servisi denetlenirken çeşitli suçlardan bin 203 lira para cezası...

Sivas’ta 160 öğrenci servisi denetlendi

Sivas'ta "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında 160 öğrenci servisi denetlenirken çeşitli suçlardan bin 203 lira para cezası uygulandı.

Sivas genelinde ve tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak saat 9.00-14.00 saatleri arasında polis ekipleri tarafından "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı. Polis ekipleri okul servis araçlarını, şoförlerini, okulla ilgisi olmayan şüpheli şahısların denetimi, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerin ve işyerlerinin denetimi yaptı. Uygulamaya 46 ekip ve 179 personel katıldı. 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 şahıs sorgulandı. İki şahsa adli ve idari işlem yapıldı. Uygulamada 277 umuma açık yer denetlendi. Ayrıca 76 okul servis aracı ve 84 diğer araç olmak üzere toplam 160 araç denetlendi ve çeşitli suçlardan bin 203 lira trafik para cezası uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber