Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 14:54 Yorum: 0

Sivas’ta ’2 Temmuz’ Alarmı

Sivas'ta Madımak Olayları'nın 23'üncü yıl dönümü nedeniyle bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.

Sivas’ta ’2 Temmuz’ Alarmı

Sivas'ta Madımak Olayları'nın 23'üncü yıl dönümü nedeniyle bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan Madımak Oteli Olayları 23. Yılı Anma Programı nedeniyle Cuma günü saat 20.00 itibariyle bazı cadde ve sokaklar üzerine araç parkına izin verilmeyeceği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumartesi günü saat 07.00'den itibaren yürüyüş güzergahının başlangıcı olan Seyrantepe Caddesi, Fidanlık Caddesi, Yeditepe Caddesi, Seyrantepe Kavşağı'ndan Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Hikmet Boran Caddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Caddesi, Afyon Sokak, Bankalar Caddesi, Aliağa Cami Sokak, Ordu Evi önü, Bekir Sami Kunduk Caddesi ve caddelere açılan sokak ve cadde girişlerine araçların park yapılmaması bahse konu yerlerde bulunan araçlar güvenlik amaçlı otoparka çekilecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber