Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2017 - 10:08 Yorum: 0

Sivas’ta ’2 Temmuz’ alarmı

Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde çıkan yangın sonucu 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylarının 24'üncü yıl dönümünde düzenlenecek anma...

Sivas’ta ’2 Temmuz’ alarmı

Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde çıkan yangın sonucu 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylarının 24'üncü yıl dönümünde düzenlenecek anma programları nedeniyle bazı caddeler trafiğe kapatılacak..

Sivas olaylarının 24'üncü yıl dönümü nedeniyle kentte güvelik tedbirleri artırılacak. 2 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikler öncesi 1 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00 itibari ile bazı cadde ve sokaklar üzerine araç parkına izin verilmeyecek ve 2 Temmuz Pazar saat 07.00'den itibaren, yürüyüş güzergahının başlangıcı olan Seyrantepe Caddesi, Fidanlık Caddesi, Yeditepe Caddesi, Seyrantepe kavşağı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Hikmet Boran Caddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Caddesi, Afyon Sokak, Bankalar Caddesi, Aliağa Cami Sokak, Ordu evi önü, Bekir Sami Kunduk Caddesi ve bu sokaklara açılan cadde ve sokak girişlerine araçların park yapmasına izin verilmeyecek. Bu yerlerde park halinde bulunan araçları otoparka çekilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber